1/7
NewsX screenshot 0
NewsX screenshot 1
NewsX screenshot 2
NewsX screenshot 3
NewsX screenshot 4
NewsX screenshot 5
NewsX screenshot 6
NewsX Icon

NewsX

ottLive
Trustable Ranking IconBetrouwbaar
1K+Downloads
16MBGrootte
Android Version Icon5.1+
Android-versie
1.1(23-05-2024)Nieuwste versie
-
(0 Reviews)
Age ratingPEGI-3
Downloaden
DetailsRecensiesVersiesInfo
1/7

Beschrijving van NewsX

NewsX is de belangrijkste Engelse nieuwszender van India en behoort tot het iTV-netwerk. Het kanaal is een van de meest geloofwaardige nieuwsplatforms en newsx.com is de digitale arm ervan.


NewsX is het snelstgroeiende Engelse nieuwskanaal van India en geniet het hoogste aantal kijkers en de hoogste tijdsbesteding onder geschoolde stedelijke Indiërs. Sinds de overname door het ITV Network heeft de zender een ongekende groei doorgemaakt. NewsX is de nieuwsleider en bepaalt de nieuwsagenda voor het land, met zijn scherpe formats, ongecompliceerde berichtgeving, scherpe debatten, trending hashtags en een boeiende mix van verhalen.


Het biedt maximaal nieuws en blijft leidend. NewsX is de winnaar van de prestigieuze ‘News Channel of the Year’ Award op ENBA.


De digitale arm newsx.com richt zich op alle segmenten van de samenleving en biedt politieke, nationale, sport-, amusements-, zaken-, technologie-, auto-, wetenschaps- en virale nieuwsinhoud in tekst-, foto- en videoformaten.


Het platform heeft sociale media-handvatten en pagina's die helpen bij het versterken van de inhoud. Een toegewijd team werkt 24x7 om de nieuwste informatie aan het digitale publiek te verstrekken. Newsx.com, met hoofdkantoor in New Delhi, maakt gebruik van de nieuwste technologische innovaties om een ​​naadloze ervaring voor zijn gebruikers te garanderen.


Met speciale nadruk op het laatste nieuws, doet het newsx.com-team geen concessies aan kwaliteit en feitencontrole bij het leveren van informatie.

NewsX - versie 1.1

(23-05-2024)
Andere versies

Er zijn nog geen recensies of beoordelingen! om de eerste te zijn.

-
0 Reviews
5
4
3
2
1
Info Trust Icon
Goede app gegarandeerdDeze app heeft de beveiligingstest voor virussen, malware en andere schadelijke aanvallen doorstaan en bevat geen enkele bedreiging.

NewsX - APK-informatie

APK-versie: 1.1Pakket: com.vp.newsxworld
Android-compatibiliteit: 5.1+ (Lollipop)
Ontwikkelaar:ottLivePrivacybeleid:https://www.ottlive.in/privacy-terms-and-conditionsToestemmingen:3
Naam: NewsXGrootte: 16 MBDownloads: 0Versie : 1.1Releasedatum: 2024-05-23 06:17:57Klein scherm: SMALLOndersteunde CPU:
Pakket-ID: com.vp.newsxworldSHA1-handtekening: BD:80:13:AD:85:53:46:73:E9:89:6A:7D:E7:4A:69:97:78:D5:D2:FBOntwikkelaar (CN): AndroidOrganisatie (O): Google Inc.Plaats (L): Mountain ViewLand (C): USProvincie/stad (ST): California

Nieuwste versie van NewsX

1.1Trust Icon Versions
23/5/2024
0 Downloads15.5 MB Grootte
Downloaden

Apps in dezelfde categorie

Mogelijk vind je dit ook leuk...